Tetőfedés

Sokan nem is gondolják, hogy mennyire lényeges része épületük tetőszerkezete, hiszen akár egy törött cserép is óriási károkat képes okozni, nem csak a plafon, de akár a ház oldala is képes átázni, roncsolódik a szigetelés, ami penészedéshez vezethet.

Fordítson kellő figyelmet házának minden szegletére, növelje ingatlana értékét egy szakszerűen elkészített tetőfedéssel. Kérje munkatársaink segítségét, vizsgáltassa át épületét, és gondolkodjon hosszútávra.

Korrekt és megbízható csapatunk vállalja a felmérését, a tetőfedését és a kivitelezéssel járó valamennyi munkát! Keressen bennünket, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje díjmentes árajánlatunkat: +36 70 366 8107

Kik vagyunk mi?

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik teljes körű generálkivitelezéssel. Legyen szó kisebb vagy nagyobb munkákról, célunk, hogy professzionális megoldásokat nyújtsunk Ügyfeleink számára.

Cégünk teljes körű generálkivitelezési tevékenységet folytat. Ennek előnye, hogy minden szakipari munka egy kézben van, így sokkal hatékonyabb és gördülékenyebb az építkezés teljes folymata.

Alapelvünk a kiváló minőségű munka, így csak és kizárólag a legmodernebb anyagokkal és technológiával dolgozunk és az elvégzett munkára teljes körű garanciát biztosítunk.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!