Burkolás

Cégünk vállalja a fürdőszobák, előszobák, nappalik és egyéb helységek burkolását, járólapok és csempék lerakását akár egyedi ötletek és igények alapján is.

Fontos számunkra megrendelőink véleménye, meglátása, hiszen csak így lehetséges a közös és eredményes munka. Sokéves tapasztalattal rendelkező, professzionális szakemberekkel dolgozunk, akik megbízhatók és precízek.

Korrekt árakat és határidőket biztosítunk, a végeredményre természetesen garanciát vállalunk. Bízza hozzáértőkre otthonát, csak a legjobbal elégedjen meg! Forduljon hozzánk bizalommal, keressen bennünket még ma!

Kérje díjmentes árajánlatunkat: +36 70 366 8107

Kik vagyunk mi?

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik teljes körű generálkivitelezéssel. Legyen szó kisebb vagy nagyobb munkákról, célunk, hogy professzionális megoldásokat nyújtsunk Ügyfeleink számára.

Cégünk teljes körű generálkivitelezési tevékenységet folytat. Ennek előnye, hogy minden szakipari munka egy kézben van, így sokkal hatékonyabb és gördülékenyebb az építkezés teljes folymata.

Alapelvünk a kiváló minőségű munka, így csak és kizárólag a legmodernebb anyagokkal és technológiával dolgozunk és az elvégzett munkára teljes körű garanciát biztosítunk.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!