Bontás

Cégünk vállalja kisebb és nagyobb épületek, melléképületek, családi házak vagy akár ipari létesítmények szakszerű és biztonságos bontását.

Új otthon vásárlásakor, nagyobb beruházások alkalmával szükségessé válhat a használaton kívüli tárolók, garázsok, házak és egyéb építmények elbontása akár olyan módon, hogy azok alapja is kiásásra kerüljön.

Kollégáink sokéves munkatapasztalattal, megfelelő felszerelésekkel és gépekkel rendelkeznek a munka tökéletes és pontos elvégzéséhez a környező terület megrongálása nélkül. Bízza ránk a bontási feladatokat, az építési törmelék, hulladék anyagok, a sitt szakszerű felpakolását és elszállítását!

Kérje díjmentes árajánlatunkat: +36 70 366 8107

Kik vagyunk mi?

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik teljes körű generálkivitelezéssel. Legyen szó kisebb vagy nagyobb munkákról, célunk, hogy professzionális megoldásokat nyújtsunk Ügyfeleink számára.

Cégünk teljes körű generálkivitelezési tevékenységet folytat. Ennek előnye, hogy minden szakipari munka egy kézben van, így sokkal hatékonyabb és gördülékenyebb az építkezés teljes folymata.

Alapelvünk a kiváló minőségű munka, így csak és kizárólag a legmodernebb anyagokkal és technológiával dolgozunk és az elvégzett munkára teljes körű garanciát biztosítunk.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!